tror du som vi på
magi och data?
Vi tror att magis skapas när kombinationen av skarpa analyser, intressant data, vass kommunikation och kreativitet slås ihop. Vi jobbar i tvärfunktionella team med fokus på att skapa långsiktiga relationer mellan dig och dina kunder, för lönsamma affärer.
marknadsföring som skapar
långsiktigt värde och mätbara
resultat
Oavsett om du har en begränsad marknadsbudget eller stora resurser ser vi ett enormt ansvar i att få våra insatser att skapa de resultat ni önskar. För oss är en lyckad kampanj den som överträffar våra kunders förväntningar, såväl när det kommer till mätbar försäljning som till positiva långsiktiga varumärkeseffekter. Vi tror att morgondagens vinnare är de företag som kommunicera effektivast till dagens kunder samtidigt som de lägger grunden mot morgondagens kunder.
Skill logo
Analys
Grunden till allting vi gör i en kundresa är det kanske viktigaste jobbet vi gör. Minsta lilla fel i början kan få förödande konsekvenser i utfallet. Därför är vår insight-avdelning våra stjärnor på DNA.
Skill logo
Strategi
Med en verifierad målgrupp och tydligt uttalade mål sätter vi en strategi som ska leverera både på kort och lång sikt.
Skill logo
Upphandling
På den här sträckan i loppet vet vi av erfarenhet att våra extremt skickliga upphandlare tar mycket på konkurrenterna vilket ger DNAs kunder en enorm fördel mot sina konkurrenter.
Skill logo
Optimering
Dagens förändrade medielandskap har ställt än högre krav på oss som rådgivare och partner att även under pågående kampanjer ständigt optimera våra kunders kampanjer för maximal effekt.
Skill logo
Uppföljning
Varje avslutad insats i media kontrolleras och följs upp för att sen analyseras och göras ännu bättre när det är dags nästa gång.
så varför
Digital New Agency?
Vår process och vårt erbjudande är långt mer avancerat än vad vår hemsida gör sig för att beskriva. I ett möte berättar vi därför gärna mer om hur vi jobbar samt delar med oss av några resor vi gjort med idag väldigt framgångsrika företag.
behöver du hjälp med
kreativa koncept?
För att kunna nå ut med ett budskap krävs det att alla pusselbitar är på plats. Vi hjälper dig att ta fram kreativa koncept för ditt varumärke från grunden eller för en specifik kampanj. Alltid med din målgrupp i fokus.
vill du veta mer?
Besök
Wenner-Gren Center plan 20
113 46 Stockholm
Sweden