inspireras av
möjligheterna
Fler och fler branscher använder teknologi i sin affärsmodell som förenklar vardagen för många människor. Det tror vi är framtiden. Med nyfikenhet och expertis hjälper vi dig att navigera i en spännande uppsjö av möjligheter.
vi löser
utmaningar
med teknologi
Vi skapar värde för dig och dina kunder genom att utveckla skräddarsydda digitala plattformar. Med innovativa tekniklösningar och digital transformation hjälper vi din business att expandera och bli mer lönsam – i snabbare takt. För att uppnå höga resultat gör vi affärs- och trendanalyser för att identifiera rätt teknologisk produkt, marknad och målgrupp. End-to-end digital produktutveckling när den är som mest effektiv.
dedikerade
specialister
för dig
Jobbar du med startup-verksamhet eller driver du ett etablerat företag? Vi har det perfekta teamet för dig. Vi är specialister inom programutveckling, produktutveckling, UX och UI design samtidigt som vi samarbetar med externa entreprenörer och partners. Baserat på dina behov och preferenser skapar vi skräddarsydda team med kompetens och erfarenhet för dina affärsutmaningar. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer för långsiktig affärsutveckling. Du hittar oss i Lodz, Polen och även i Stockholm, Sverige.
vill du veta mer?
Besök
Wenner-Gren Center plan 20
113 46 Stockholm
Sweden
ul. P.O.W. 25
90-248 Łódź
Poland